Kawa z kakao, miodem i rumem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Zaparzonej kawy

    100 ml
  • zaparzonego kakao

    100 ml
  • miodu gryczanego

    łyżeczka
  • cukier

  • rum

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kawę i kakao wlać do garnuszka, dodać miód, zagotować, dodać rum i posłodzić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MagdaXXX 13.02.2014 16:42
ciekawe smaki
Barbara/zuza22_85 13.10.2011 15:09
pyszne
monika154 31.08.2011 08:05
pycha
MAR3STA 18.11.2010 14:58
mocne to kakao;))

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat