Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza jęczmienna z brukwią

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jęczmienna 400 g
brukwie 3 sztuki
miód 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: kasza jęczmienna z brukwią

Kaszę zalać wodą, posolić i mieszając gotować. Kiedy napęcznieje, dolać wody, przykryć i gotować 30 minut. Brukwie obrać, ugotować w osolonej wodzie i pokroić w słupki. Dodać do kaszy, posłodzić miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 21.07.2012 10:55
z czasów dzieciństwa-pamiętam, że smaczne
andżelika1 20.07.2012 13:04
Dużo, dużo witaminy B i E !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak