Składniki:
kasza jaglana | 1 woreczek |
bazylia świeża | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
żółty ser | 50 g |
płatki migdałowe | 1 garść |
oliwa | do pasty 5 łyżek |
cebula | 1/2 dużej sztuki |
cukinia | 1/2 sztuki |
oliwa | do smażenia |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kasza jaglana | 1 woreczek |
bazylia świeża | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
żółty ser | 50 g |
płatki migdałowe | 1 garść |
oliwa | do pasty 5 łyżek |
cebula | 1/2 dużej sztuki |
cukinia | 1/2 sztuki |
oliwa | do smażenia |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: