karkówka w zupie cebulowej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

    4 łyżki
  • zupa cebulowa

    2 szt
  • karkówka

    1 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

karkówkę umyć i pokroić w plastry. Zupki wysypać do kubka i dodać olej, wymieszać. Marynatę obtoczyć plastry karkówki i odstawić na minimum godzinę, a najlepiej na cały dzień. Karkówkę grillujemy lub pieczemy w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 30.08.2013 06:07
dla mnie pycha :)
Aneta41 05.05.2013 10:08
mmm znakomite!
smakoszek 09.10.2012 18:17
świetny pomysł
alaaa 10.09.2012 21:34
ale pyszności
misia53 09.09.2012 21:13
wygląda znakomicie
owca441 01.09.2012 12:33
swietna
kuklik 16.08.2012 10:01
mniam
olkaaa 15.08.2012 14:38
prawdziwa rewelacja
Ewa104 14.08.2012 21:11
Widziałam coś podobnego w gazetce Winiar.Muszę się skusić i wypróbować.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat