Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karczochy jerozolimskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczochy 75 dkg
margaryna 1 łyżka
cebula
śmietana 2 łyżki
bazylia

Przepis i sposób przygotowania na: karczochy jerozolimskie

karczochy gotuję w szybkowarze, obieram i kroję na plastry. Rozgrzewam margarynę i obsmażam na niej cebulę, doaję karczochy i razem obsmażam. Podprawiam śmietaną i dodaje bazylę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 17.08.2012 17:56
mniam
sznycel 17.08.2012 15:23
rzadko spotykam karczochy w warzywniaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak