Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska z kalarepą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 główki
kalarepka młoda 2 szt
marchew 2 szt
cebula biała 1 szt
oliwa
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska z kalarepą

Kapustę kroimy drobno i solimy. Kalarepki obieramy ze skórki i marchew również, następnie warzywa trzemy na tarce do jarzyn o dużych oczkach. Cebulę drobno kroimy. Kapustę lekko odsączamy, dodajemy resztę warzyw. Przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem i oliwą z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał3 19.02.2013 22:38
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak