kapusta pekińska z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1
  • pieczarki

    50 dkg
  • masło

    2 łyżki
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki oczyścić,umyć,wrzucić na rozgrzane masło wraz z posiekaną cebulą,podlać niewielką ilością wody,dusić do miękkości.pod koniec duszenia wymieszać z pokrojoną w drobno kapustą pekińską.doprawić do smaku solą i pieprzem.podawać na ciepło

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna87 21.07.2012 16:05
super
Smakosz6 18.08.2010 15:50
pycha
RenataZ-et 09.08.2010 12:35
Ja też przepadam za pekinką :)
annamariakowalczyk3 23.07.2010 06:08
uwielbiam kapustę pekińską.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat