Kapusta pekińska z brzoskwiniami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • brzoskwinie

    1 puszka
  • majonez

    2 łyżki
  • jogurt naturalny

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i pokroić. Brzoskwinie wyjąć z syropu, pokroić wzdłuż na paski, dodać sól, pieprz, majonez i jogurt (ilość zależy wielkości kapusty), wymieszać i doprawić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat