Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska na różowo

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dag
buraczki czerwone marynowane 4 szt
cebula 1 szt
ogórki kiszone 2 szt
marchewka 1 szt
majonez 2 łyżki
pieprz do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska na różowo

Kroki postępowania

1
Obraną marchew i buraczki czerwone zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w kostkę. Kapustę pekińską umyć i poszatkować.
Krok 1 - Kapusta pekińska na różowo foto
2
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku pieprzem i przyprawą curry, wymieszać.
Krok 2 - Kapusta pekińska na różowo foto
3
Podawać z ziemniakami i mięsem.
Krok 3 - Kapusta pekińska na różowo foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 29.06.2017 01:43
bardzo smaczna :)
Seba 23.10.2014 08:27
bardzo dobra
Wacław 01.06.2014 15:14
pyszny dodatek do obiadu
romanrafal
romanrafal 11.03.2014 17:37
fajna surówka
Iwusia 09.03.2014 23:05
bardzo smaczne połączenie
olkaaa 25.02.2014 08:12
super pomysł
adelajda 05.02.2014 05:47
wow jaki ładny kolorek :)
alaaa 04.02.2014 21:51
fajny pomysł z dodaniem buraczka
IlonaAlbertos 04.02.2014 18:02
Musi być smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak