Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kapusta kiszona zasmażana

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
3 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat
4 sztuki
Sklep Prymat
ziele nagielskie
5 ziaren
miód
1 łyżeczka
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
oliwa
kapusta kiszona
1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana

Kapustę zalać wodą, wstawić, dodać miód, sól, liście laurowe i ziela angielskie oraz posiekaną 1cebulę. Gotowac do miękkości. Pozostałe cebule posiekać, podsmażyć na złoto. Do cebuli dorzucić kapuste, mieszać i smażyć jeszcze chwilę. Doprawić. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak