Kapusta kiszona z marchewką

Kapusta kiszona z marchewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    35 dkg
  • marchewka

    2 szt
  • sól

    do smaku
  • olej

    do sałatek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kapusta kiszona z marchewką

Kapustę kiszoną opłukać,pokroić drobniej ,marchewkę obrać ,zetrzeć na tarce i razem zmieszać z kapustą,następnie dodać do smaku sól,pieprz i olej ,dokładnie wymieszać,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Wacław 20.12.2011 19:14
pycha !
MAR3STA 10.04.2011 22:54
smaczna;)
artur7 07.04.2011 17:49
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat