Kapusta kiszona z marchewką

Kapusta kiszona z marchewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    35 dkg
  • marchewka

    2 szt
  • sól

    do smaku
  • olej

    do sałatek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną opłukać,pokroić drobniej ,marchewkę obrać ,zetrzeć na tarce i razem zmieszać z kapustą,następnie dodać do smaku sól,pieprz i olej ,dokładnie wymieszać,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wacław

20.12.2011 19:14
pycha !

MAR3STA

10.04.2011 22:54
smaczna;)

artur7

07.04.2011 17:49
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat