Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta czerwona z boczkiem.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5
boczek wędzony 30 dkg.
cebula 1
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa 1 łyżka
cukier 2 łyżka
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta czerwona z boczkiem.

Kapustę siekamy i gotujemy aż będzie miękka.Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni.Do ugotowanej kapusty dodajemy przyprawy,posiekaną cebulkę i na koniec boczek.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 06.05.2015 00:40
Zawsze dobra.
Gracer 05.05.2015 18:52
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak