Kapuśniak z kminkiem.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kolanka wieprzowe

    2
  • kapusta kiszona

    75 dag
  • ziemniaki

    4
  • kminek Prymat

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • kiełbasa zwyczajna

    3 laski
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować wywar na kolankach, dodać kapuste i ziemniaki pokrojone w kostkę. Przyprawić kminkiem i kucharkiem. Pod koniec gotowania dodać kiełbasę pokrojoną w kostkę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 24.03.2012 06:06
smaczna
Justa32 12.12.2011 17:57
pyszna
Mirka-Ludomila 09.12.2011 09:57
kminek zapobiega wzdęciom
agnieszka137 23.11.2011 23:44
super kapuśniaczek
pacpaw 23.11.2011 21:28
doskonała para kminek i kapusta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat