Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściana surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/3 szt
marchew 2 szt
cebula biała 0,5 szt
koperek 1 łyżeczka
majonez tradycyjny 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściana surówka

Kapustę siekamy i solimy. Marchew obiecamy i trzemy na tarce na dużym oczku. Cebulę obieramy i kroimy w malutką kostkę. Gdy kapusta puści już soki to dodajemy pozostałe składniki. Dodajemy majonez i mieszamy. Wkładamy do lodówki na 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak