Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki ze szpinakiem i pastą z soczewicy
Soczewicę zmiksować, dodać posiekaną bazylię, koncentrat i parmezan. Doprawić solą i pieprzem.
Kromki pieczywa posmarować pastą przełożyć świeżym szpinakiem. Smacznego!
soczewica czerwona |
75 g
|
wywar warzywny |
200 ml
|
ząbek czosnku |
1
|
bazylia świeża |
garść
|
parmezan starty |
2 łyżki
|
koncentrat pomidorowy |
1 łyżka
|
oliwa |
3 łyżki
|
sól i pieprz |
|
szpinak baby |
|
chleb ciemny |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: