Składniki:
kalmary -krążki | 25 dag |
papryka czerwona | 3 sztuki |
cebula czerwona | 2 sztuki |
ocet balsamiczny | 120 ml |
cukier trzcinowy | do smaku |
sól do smaku | |
masło | 3 łyżki |
Sezam biały | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
kalmary -krążki | 25 dag |
papryka czerwona | 3 sztuki |
cebula czerwona | 2 sztuki |
ocet balsamiczny | 120 ml |
cukier trzcinowy | do smaku |
sól do smaku | |
masło | 3 łyżki |
Sezam biały | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: