kajmakowe wafelki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wafle tortowe

    1 opakowanie
  • mleko skondensowane słodzone

    2 puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Puszki z mlekiem gotujemy w wodzie 3 godziny.Powstałym kajmakiem przekładamy wafle, dociskamy i zastudzamy. Polewamy rozpuszczonymi polewami i dekorujemy według uznania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 11.05.2012 15:34
ale to musi być słodkie, uwielbiam takie słodkości
agnieszka214 20.02.2012 10:02
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat