Jubileusz

Jubileusz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • likier Creme de Cacao

    35 ml
  • ajerkoniak

    35 ml
  • mleko

    30 ml
  • śmietanka

    40 ml
  • malibu

    20 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Jubileusz

Wszystkie składniki mieszamy w shakerze z lodem. Podajemy w kieliszku do szampana.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat