Przepis i sposób przygotowania na: JjESIENNE LECZO
Kroki postępowania
Następnie dorzucić pozostałe składniki, bez pomidorów.
Wszystkie poddusić, aż lekko zmiękną.
Całość dusić ok 7minut, doprawić solą, pieprzem i słodką papryką
SMACZNEGO!!!
kiełbasa śląska | 3 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pieczarki | 8 szt |
pomidory w puszce | 1 szt |
cebula biała | 1 mała |
koperek | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
dynia | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: