Składniki:
herbatniki | 28 dag |
margaryna | 15 dag |
jeżyny | 25 dag |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
bita śmietana | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier puder | do samku |
wrzątek | 1/4 szkl |
polewa czekoladowa | 1 szt |
herbatniki | 28 dag |
margaryna | 15 dag |
jeżyny | 25 dag |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
bita śmietana | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier puder | do samku |
wrzątek | 1/4 szkl |
polewa czekoladowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: