Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
składniki na rybę
-
jesiotr
300 g -
Pieprz biały mielony Prymat
2 szczypty -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
2 szczypty -
masło klarowane
100 g
Puree ziemniaczane
-
ziemniaki
200 g -
woda zimna
2 l -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
2 łyżeczki -
masło
50 g -
śmietana 36%
100 ml
Duxelle borowikowe
-
kapusta biała
1 szt -
borowiki
200 g -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
2 szczypty -
szalotka
100 g
Sposób przygotowania
Kroki postępowania










Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się