Przepis i sposób przygotowania na: Jesienne crumble z orzechową kruszonką
Kroki postępowania
Dodajemy żurawinę, cukier i przyprawy. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę.
dynia | 100 g (waga po obraniu) |
gruszka | 1 sztuka (ok. 150 g) |
jabłko | 1 sztuka |
suszona żurawina | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
cynamon Prymat | szczypta |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
goździki mielone | szczypta |
masło | 30 g |
cukier | 30 g |
mąka pszenna | 40-50 g |
orzechy laskowe mielone | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: