Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jesienna zupa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kiełbasa 2
cebula 1
marchew 2
fasolka zielona
margaryna
kasza jęczmienna 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: jesienna zupa

margarynę rozgrzać w rondlu,dodać pokrojoną cebulkę,zeszklić,2 laski białej kiełbaasy pokroić i wrzucić do rondla,chwilę smażyć,mieszając.Zalać wodą dodać pokrojobe marchewki i garść fasolki(może być mrożona),wsypać kaszę,pogotować do miękkośći.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.05.2013 15:22
dla mnie dobra
Henryka2 12.01.2013 00:48
A czemu jesienna?Na zdjęciu wyglada na cieniutką.Może by zabielić?
andzia123 05.10.2012 10:45
podoba mi się
sara1 05.10.2012 10:43
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak