Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna zapiekanka
Kroki postępowania
Dynię rozgotować w 100 ml wody,doprawić lubczykiem ,solą i ostrą papryką do smaku.Dodać 2 łyżki smażonej cebuli i serek topiony,zmiksować.
dynia | 250 g |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 sztuka |
kiełbasa | 150 g |
margaryna | 50 g |
mąka | 100 g |
żółtko jajek | 1 sztuka |
ser żółty | 100 g |
serek topiony śmietankowy | 30 g |
pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
lubczyk | |
sól | |
olej do smażenia | 2 łyżki |
kminek Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: