Jesienna sałatka na zdrowie :D

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurydza konserwowa

    1 puszka
  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • fasola czerwona

    pół puszki
  • papryka

    1 sztuka
  • sól

  • pieprz

  • majonez

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować. Następnie włożyć ją do miski. Później usunąć gniazda nasienne z papryki. Pokroić ją na paseczki a później paseczki pokroić na mniejsze kawałeczki. Fasolę i kukurydze odsączyć z zalewy. Wszystko wrzucić do miski z kapustą pekińską, dodać oliwki. Wszystko dokładnie wymieszać. Zalać majonezem, przyprawić solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Gosia311 01.03.2012 17:37
pychotka
Agnieszka_B 21.11.2011 19:49
Prezentuje się bardzo smacznie:)
Emilia22 21.11.2011 12:42
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat