Jarzynowo-koperkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion na żeberkach

    1,5 l
  • włoszczyzna

    30 dag
  • makaron

  • mąka

    1,5 łyżka
  • śmietana

    3 łyżki
  • koperek

    1/2 pęczek
  • sól

  • przyprawa do zup i potraw w płynie Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włoszczyne gotujemy w bulionie. Kiedy będzie miękka zaprawiamy mąką wymieszaną ze śmietaną, dodajemy ugotowany wcześniej makaron, posiekany koperek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat