jarzynka na zimę

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    60 dag
  • pietruszka

    15 dag
  • seler korzeniowy

    15 dag
  • pietruszka zielona

    8 dag
  • seler nać

    2 dag
  • sól

    17 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jarzyny zetrzeć na tarce na małych oczkach, nasolić, wymieszać i ugnieść w słoikach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tonia 03.07.2011 10:47
zamiast na tarce proponuję zemleć przez maszynkę o małych oczkach
Małgorzata113 02.07.2011 09:38
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat