Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
łosoś wędzony 5 plasterków
koperek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z łososiem

Jajka ugotować na twardo. Następnie je ostudzić i obrać ze skorupek. Obrane jajka przekroić na pół. Z połówek jajek wyjąć żółtka i przełożyć je do miseczki. Plastry ryby drobno posiekać. Dodać je z posiekanym koperkiem, majonezem, solą i pieprzem do żółtek. Wszystko starannie wymieszać. Rybną pastę nałożyć do białek, udekorować koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak