Jajka w galarecie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    10 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

gotujemy jajka na twardo,
ścieramy na tarce z drobnymi oczkami,
dodajemy ostry chrzan ze słoiczka,
dodajemy majonez.
zawijamy w plasterki szynki konserwowej.
zalewamy tężejącą galaretą z warzywami.
smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 02.09.2011 21:19
dobre
Smakosz6 14.07.2011 12:03
super
Adamorek 10.07.2011 19:54
ciekawe
marcia71 12.06.2011 10:49
dobre
aacaac 22.04.2011 06:47
pyszne
noculos 18.03.2011 22:02
pyszne
noculos 18.03.2011 22:02
pyszne
noculos 18.03.2011 22:02
pyszne
kielcok1 03.01.2011 16:02
dobra przekąska pod ... oranżadę
Barbara55 01.01.2011 14:54
ale jaja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat