Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane ryżem i pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
ryż 3 łyżki
natka pietruszki
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane ryżem i pietruszką

Jajka ugotować na twardo. Wystudzone przekroić na połówki. Usuwamy żółtka. Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie. Gotowy wymieszać z drobno posiekaną natką pietruszki. Przyprawić. Wszystko wymieszać i nałożyć do jajek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda24 26.01.2013 18:19
takie jajeczko to całe danie - dobre
Jodaj 22.10.2012 17:18
pyszne :)
babajaga1969 05.09.2012 22:49
coś dobrego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak