Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
zielona cebulka 1/2 pęczek
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane

Kroki postępowania

1
Ugotowane jajka obieramy i studzimy, przekrawamy na pół.
Krok 1 - Jajka nadziewane foto
2
Do żółtek dodajemy jogurt naturalny.
Krok 2 - Jajka nadziewane foto
3
Następnie dodajemy posiekaną zieloną cebulkę
Krok 3 - Jajka nadziewane foto
4
Masę doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.
Krok 4 - Jajka nadziewane foto
5
Farszem nadziewamy połówki jajek. Smacznego!
Krok 5 - Jajka nadziewane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 17.06.2013 23:51
fakt, tradycyjne najlepsze :) nie koniecznie od święta :)
Konczi 16.06.2013 08:17
tradycja zawsze smaczna
aisoglam 15.06.2013 23:42
Fajne te Twoje jajeczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak