Jajka nadziewane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mustarda

  • majonez

  • szczypiorek usiekany

  • jajko ugotowane na twardo

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka ostudzić, obrać, przekroić na połówki, wyciągnąć żółtka. Majonez wymieszać z musztardą i rozetrzeć z żółtkami. Dodać posiekany szczypiorek. Białka napełnić przygotowaną masą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (46)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 21.02.2014 06:51
dobre jajka :)
ONY_za_kare 30.07.2013 19:41
pyszne jajeczka
Beata23 27.05.2013 11:25
takie są pyszne
Iwusia 02.04.2013 22:17
smakowite są te jajeczka
Justyna/Dzastus 22.03.2013 11:11
bardzo je lubie, a teraz bedzie dobra pora na takie jajka, Wielkanoc tuz tuz
barbara11561 26.10.2012 10:20
świetnie smakują:)
cooleczka 20.08.2012 19:45
smaczne
Renia1 12.08.2012 23:16
pyszne sniadanie
Dorota59 06.08.2012 10:42
smaczniutkie
Justyna/Dzastus 31.07.2012 08:40
robilam z sama musztarda i maslem, musze spróbowac tez z majonezem.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat