Jajka koperkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 sztuk
  • koperek

    1 pęczek
  • majonez

    100 ml
  • jogurt naturalny

    80 ml
  • Pieprz biały mielony Prymat

  • sól

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    3 szczypty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy na połówki. Majonez zmiksować z jogurtem. Dodać drobniutko posiekany koperek, doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
m1monika 06.11.2013 09:56
uwielbiam jajka w każdej postaci :-)
ankaryba 30.08.2013 07:52
jakie fajne :-)
Emiliozo 30.11.2011 18:40
świetne nie tylko na piątek
Goya 09.04.2011 11:15
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat