Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 7 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
koperek 1 pęczek
majonez 2-3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przeciąć na pół i wyciągnąć żółtka. Koperek posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy. Żółtka rozdrobnić i wymieszać wraz z tuńczykiem, posiekanym koperkiem, majonezem oraz solą i pieprzem. Przygotowanym farszem napełniać miejsca po żółtkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela427 04.03.2016 20:23
pyszne mniam
dodi 04.03.2016 11:29
bardzo apetyczne
olkaaa 04.03.2016 07:24
lubię takie
Iwusia 03.03.2016 22:55
lubie takie tuńczyki
w mojej kuchni 03.03.2016 18:02
takie nadzienie lubię
mirosława4 03.03.2016 17:47
bardzo dobre
Katrina.u 03.03.2016 15:46
jadłam takie, pyszne :))
Ewelina1991 03.03.2016 14:44
smaczne jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak