Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami i szynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
pieczarki 5 dkg
szynka 2 plastry
majonez 1 łyżka
koperek 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami i szynką

Ugotowane na twardo jajka przekrawamy na pół, wybieramy ze skorupek i wyciągamy żółtka. Rozgniatamy je, dodajemy posiekane duszone pieczarki i szynkę oraz majonez, solimy. Farszem napełniamy białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 16.11.2013 23:05
lubię takie jajka:)
as28 10.07.2013 14:20
mniam mniam
IZABELA29 14.04.2013 09:31
z pieczarkami nie bardzo lubię ale inny farsz zawsze mile widziany
romanrafal
romanrafal 14.04.2013 08:49
świetne,uwielbiam tajie jajeczka
misia53 13.04.2013 22:27
jajka z różnymi farszami zawsze w mojej kuchni są mile widziane
alaaa 02.04.2013 17:46
smaczne takie jajka,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak