Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z twarogu

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
majonez 1 łyżka
papryka czerwona 1/2 szt
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
twaróg 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z twarogu

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Do miseczki pokruszyć żółtka, dodać ser, majonez, musztardę, dokładnie utrzeć. Następnie wsypać drobno posiekaną paprykę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Pastą twarogową napełniać białka. Podawać z tostami lub krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 16.01.2014 00:04
lubie takie jaja,ładnie podane
wiola333 31.03.2013 13:45
bardzo smacznie
Beata23 24.11.2012 13:53
pycha
Iwusia 11.09.2012 21:21
bardzo smaczne
caralajna 07.09.2012 09:20
pyszne, mniam
mela25 04.09.2012 08:11
smakowite
mela25 04.09.2012 08:11
smakowite
halina17 03.09.2012 09:29
Uwielbiam faszerowane jajka.
as28 02.09.2012 22:26
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak