Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
łosoś
1 puszka w sosie własnym -
jajko ugotowane na twardo
5 szt -
zioła
2 łyżki posikanej rungii -
rzeżucha
1 garść -
majonez
1 łyżka -
sos czosnkowy
1 łyżka -
sól
do smaku -
Pieprz czarny Prymat w młynku
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Jajka faszerowane łososiem Zewy
Łososia odsączyć z zalewy na sitku.
Do miseczki wrzucić żółtka, dodać łososia i resztę składników i wszystko połączyć w pastę.
Tak przygotowanym nadzieniem napełnić białka i ułożyć gotowe jajka na talerzu.
Podawać z pieczywem.
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się