Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 gram
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
chrzan 1 łyżeczka
koper świeży 1 pęczek
majonez 4-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

1. Jajka gotujemy na twardo
2. W między czasie łososia drobniutko kroimy
3. Po ugotowaniu przecinamy na jajka pół i usuwamy żółtko, które dodajemy do łososia
4. Do łososia dodajemy również majonez, chrzan i poszatkowany koperek
5. otrzymaną masę żółtkowo - łososiową umieszczamy w miejscu żółtka
6. SMACZNEGO !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak