Jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    100 gram
  • jajko ugotowane na twardo

    4 sztuki
  • chrzan

    1 łyżeczka
  • koper świeży

    1 pęczek
  • majonez

    4-6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Jajka gotujemy na twardo
2. W między czasie łososia drobniutko kroimy
3. Po ugotowaniu przecinamy na jajka pół i usuwamy żółtko, które dodajemy do łososia
4. Do łososia dodajemy również majonez, chrzan i poszatkowany koperek
5. otrzymaną masę żółtkowo - łososiową umieszczamy w miejscu żółtka
6. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat