Jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    20 g
  • majonez tradycyjny

    3 łyżeczki
  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekrój na pól, wyjmij zoltka. Łososia drobno pokrój, dodaj żółtka, majonez dopraw do smaku i napełnij farszem połówki jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 14.08.2013 00:13
pyszne jajeczka
jeta72 21.05.2013 08:33
super!!! :-)
smakoszek 08.10.2012 08:05
bardzo fajne nadzienie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat