jajka faszerowane Gosi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    10 szt
  • pieczarki

    5 szt
  • cebula

    1/2 szt
  • masło do smażenia

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki zetrzeć na drobnej tarce, cebulkę drobniutko posiekać, roztopić masełko na patelni, smażyć pieczarki z cebulką, doprawić solą i pierzem do smaku odstawić do ostygnięcia, następnie przepołowić jajka, wyjąć żółtka, dodać do pieczarek i cebuli, dobrze wymieszać, wypełniać jajka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 14.04.2011 17:55
super, bardzo lubie jajka faszerowane, a te są super...
forgielka 06.04.2011 09:00
pycha
Sylwia88 05.04.2011 15:24
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat