Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane fetą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
ser feta 1/2 kostki
szczypiorek 1/2 pęczka
kawior do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane fetą

Kroki postępowania

1
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka i wymieszać je z posiekanym szczypiorkiem, serkiem feta i pieprzem do smaku.
Krok 1 - Jajka faszerowane fetą  foto
2
Przełożyć do rękawa farsz i wciskać w białka jajek.
Krok 2 - Jajka faszerowane fetą  foto
3
Na wierzch wyłożyć po troszkę kawioru.
Krok 3 - Jajka faszerowane fetą  foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak