Jajka faszerowane czerwonym pesto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • oliwki zielone

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, przekrajamy wzdłuż, wyjmujemy żółtka.

Żółtka ucieramy z czerwonym pesto na jednolitą masę a następnie faszerujemy nią połówki jajek.

Dekorujemy oliwkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 21.04.2012 08:23
apetycznie
IZABELA29 21.04.2012 08:23
apetycznie
angelika14 06.02.2012 18:33
bardzo smacznie
Ela15 02.08.2011 20:57
super
iga2 29.07.2011 22:06
rewelacja
iga2 29.07.2011 22:06
rewelacja
eli_555 25.09.2010 23:44
Jeszcze takich nie robiłam.
Anula1 21.09.2010 17:02
Apetyczne jajeczka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat