Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt.
ogórki konserwowe 1 słoik
papryka konserwowa 1 słoik
majonez 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Ugotować jajka, przekroić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka i przełożyć je do miski. Ogórki i paprykę pokroić w małą kosteczkę, dodać do żółtek; całość wymieszać z majonezem, doprawić do smaku. Farszem nadziewamy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 23.12.2012 18:22
pycha
Wiesława1 14.08.2012 19:47
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak