jajecznica1

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    15 cm
  • cebula biała

    1 sztuka
  • jajka

    4 sztuki
  • smalec

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelni rozpuść smalec i podsmaż na nim pokrojoną w kostkę cebulę i kiełbasę.
Do spodka wbij jajka, dopraw solą i pieprzem do smaku i dobrze rozmieszaj.
Rozbite jajka wlej na patelnię i zetnij według uznania, cały czas mieszając.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
okrysia 30.10.2013 17:04
SMACZNE TO!
adelajda 26.10.2013 20:28
lubię jajecznicę z kiełbaską :)
Milena87 11.10.2013 22:31
lubię jajecznicę :) musi być pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat