Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
liście szpinaku 1 garść
cebula 1 szt
mleko 2% 1/ szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem

Jajka rozbić w misce i rozbełtać widelcem lub trzepaczką razem z mlekiem.

Liście szpinaku dokładnie umyć i grubo posiekać.

Smażyć razem z cebulką.
Ja dodałam czarnej soli himalajskiej (pachnie jajkami), co dodatkowo "podkręca"smak jajek. Posypuję odrobiną pieprzu i zajadam z chlebkiem razowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 20.05.2017 17:51
fajne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak