jajecznica ze szczypiorkiem i czosnkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4
  • Szczypiorek cienki

  • masło

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelnie dajemy trochę masła następnie po rozgrzaniu patelni podajemy 4 jaja sól, pieprz, czosnek granulowany oraz drobno posiekany szczypiorek całość mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iza15 20.12.2010 20:59
lubie
iza15 20.12.2010 20:59
lubie
magical66 15.12.2010 17:33
pyszna,pyszna!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat