Jajecznica z salami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

  • salami

  • mąka

  • woda

  • sól

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Salami pokroić w kostkę, wrzucić na niewielką ilość roztopionego masła, przesmażyć, dolać roztrzepane z odrobiną wody, mąki i soli jajko, smażyć do uzyskania ulubionej konsystencji.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paula99926 05.03.2012 16:05
pychotka
motomaniak 14.09.2011 10:18
fajny pomysl
Adamorek 21.06.2011 18:47
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat