Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

jajecznica z salami

Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
8 szt
mleko
150 ml
woda
100 ml
sól do smaku
Sklep Prymat
salami
50 gram
masło
szczypiorek usiekany
4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z salami

Jajka mleko i wodę roztrzepać starannie w miseczce doprawiamy solą i pieprzem.Salami kroimy w kostkę.Na dużej patelni stapiamy masło wlewamy masę z jajek a gdy zacznie się ścinać posypujemy salami,smażymy na małym ogniu a następnie przekładamy ostrożnie na talerz.Posypujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marcin Vw1 28.08.2012 07:37
SMACZNE SNIADANKO
Robert10 15.08.2011 11:50
lubię taką
Ewelina47 23.06.2011 14:47
uwielbiam
Mariusz10 06.04.2011 22:45
fajne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak