Jajecznica z kiełkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • kiełki rzodkiewki

    garść
  • oliwa

    3 łyżki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka usmażyć na oliwie , posolić i smażyć często mieszając aż białko się zetnie. Na talerz wyłożyć jajecznicę i posypać kiełkami rzodkiewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat