Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica wiosenna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
cebula dymka ze szczypiorkiem 3 szt
kiełbasa śląska 1/2 laski
ser tostowy 50 g
masło do smażenia
pieprz do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica wiosenna

Zasmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu kiełbaskę pokrojoną w plastry, szklimy cebulkę. Wbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy na patelni dodając posiekany szczypiorek. Gotową jajecznicę przekładamy na talerz i dekorujemy serkiem ;)

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magmonika1995 25.06.2014 13:22
ciekawe danie
Ola1young 11.05.2014 12:27
pyszny sposób na jajecznicę :)
molanka 05.05.2014 14:01
ciekawa dekoracja
Aleksandra/Olcia 03.05.2014 09:04
śniadanko idealne
Katarzyna/kate1980 02.05.2014 21:22
fajnie wygląda
IZABELA29 01.05.2014 10:45
fajnie podana
Joannasz3190 29.04.2014 20:29
Ciekawie wygląda :)
cukiereczek 29.04.2014 17:31
idealne na śniadanie
gosia561 29.04.2014 13:32
fajnie podana
pestka 29.04.2014 11:29
pyszne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak