Jajecznica wiosenna

Jajecznica wiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • cebula dymka

    3 szt
  • kiełbasa śląska

    1/2 laski
  • ser tostowy

    50 g
  • masło do smażenia

  • pieprz

    do smaku
  • sól morska

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zasmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu kiełbaskę pokrojoną w plastry, szklimy cebulkę. Wbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy na patelni dodając posiekany szczypiorek. Gotową jajecznicę przekładamy na talerz i dekorujemy serkiem ;)

Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magmonika1995

25.06.2014 13:22
ciekawe danie

Ola1young

11.05.2014 12:27
pyszny sposób na jajecznicę :)

molanka

05.05.2014 14:01
ciekawa dekoracja

Aleksandra/Olcia

03.05.2014 09:04
śniadanko idealne

Katarzyna/kate1980

02.05.2014 21:22
fajnie wygląda

IZABELA29

01.05.2014 10:45
fajnie podana

Joannasz3190

29.04.2014 20:29
Ciekawie wygląda :)

cukiereczek

29.04.2014 17:31
idealne na śniadanie

gosia561

29.04.2014 13:32
fajnie podana

pestka

29.04.2014 11:29
pyszne śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat